Estratègia de marca per crear una imatge única.

Què necessites?

  Nom
  Telèfon
  Correu electrònic
  Els teus comentaris

  Disseny logotips, identitat corporativa

  En un món dominat per la imatge, la identitat corporativa de la nostra empresa ha de prendre’s amb la màxima serietat, un logotip sòlid i ben construït ens pot estalviar molts disgustos en el futur. El nostre logotip ens diferenciarà dels nostres competidors i ens identificarà davant dels nostres clients.

  És molt possible, que la primera referència d’un client potencial tingui sobre la nostra empresa, sigui el nostre logotip. Aquesta primera impressió ha de ser positiva. Un logotip poc professional dirà als clients que la nostra empresa tampoc és professional.

  Per les nostres obres ens coneixeràs.

  20 anys d’experiència han permès una especialització a l’hora d’abordar projectes d’identitat corporativa que ara posem a la teva disposició.

  Ja sigui perquè tens una imatge corporativa que vols canviar o millorar, ja sigui perquè necessites contractar el disseny de la nova imatge de la teva empresa, som la teva millor opció. Consulteu-nos sense compromís.

  Tots els nostres logotips es lliuren amb un manual bàsic.

  Construcció, colors admesos, tipografies, versions a tot color i blanc i negre.

  Es lliura el manual en format PDF i el logotip en diferents formats i mides: jpg, png, ai, psd….

  La nostra filosofia

  Dissenyar una pàgina web és molt més que col·locar imatges en moviment i colors bonics, cal una planificació prèvia que tingui en compte un objectiu final, que tingui en compte la rendibilitat de la teva inversió i converteixi les visites en resultats.

  Dissenyar una pàgina web és triar la millor plataforma per a cada client, per a cada necessitat… assegurar una bona base sobre la qual desenvolupar futures ampliacions de continguts o utilitats i també ser capaç d’integrar accions de màrqueting o integració amb xarxes socials i sempre, de manera independent i sense lligams…