Posicionament de pàgines web?, un momentet si us plau.

Què necessites?

  Nom
  Telèfon
  Correu electrònic
  Els teus comentaris

  SEO, SEM, on-page, off-page, link building, keywords, backlinks, etc, etc,…

  Assolir els primers llocs a Google és tan fàcil i tan difícil alhora com cada cas concret, per això, a Novosmedios tenim la fórmula que s’adapta a cada cas particular:

  Diseño Web Galicia fórmula

  1 | ANÀLISI I INVESTIGACIÓ

  Tot comença analitzant la teva pàgina web i coneixent el teu negoci i competència. Només optimitzant la teva pàgina i comprenent tant el teu negoci com la teva competència es pot articular una estratègia SEO.

  Diseño Web Galicia análisis

  2 | ESTRATÈGIA DE PARAULA CLAU

  A partir de la nostra investigació inicial desenvolupem una llista d’idees de paraules clau sobre les quals basar l’optimització de la teva pàgina web.

  3 | ESTRATÈGIA D’ENLLAÇ

  Amb els deures fets busquem backlinks d’alta qualitat per millorar l’Autoritat de Domini del vostre lloc web i, per tant, la seva capacitat de posicionar-se a Google i altres motors de cerca.
  Diseño Web Galicia Ideas

  4 | ESTRATÈGIA DE CONTINGUT

  Segons l’estratègia marcada, es creen continguts atractius i es generen senyals socials per millorar l’autoritat i la imatge de la teva marca.

  Diseño Web Galicia Informe

  5 | INFORME I AVALUACIÓ

  Es generen informes periòdics i detallats de les millores aconseguides els 30 dies anteriors, augments en el trànsit orgànic i posicions de classificació.

  6 |CORRECIÓ I REFORMULACIÓ D’OBJECTIUS

  Amb l’informe al nostre poder i si fos necessari s’aplicarien mesures correctores o es marcarien nous objectius.

  Resumint…

  El posicionament de pàgines web, (SEO és un terme que es correspon amb les sigles en anglès de, Search Engine Optimization, i que significa “Optimització per a Motors de Cerca”) és una tècnica que tracta res ni més ni menys que de treballar per aconseguir que quan un usuari/client potencial utilitza google per demanar un servei o un producte apareguem entre els primers resultats.

  Un treball de posicionament és una inversió imprescindible i sobretot rendible, ens aporta informació, seguretat i ens col·loca en una posició sòlida sobre la qual planificar futures estratègies de màrqueting.